-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra 06-20/383-1521
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra 06-20/383-1521

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Köszönöm szépen a gyűrűt, a kedvesemnek is nagyon tetszett! A lánykérés óta éjszakára is úgy kell leimádkozni róla! A webshopos rendelés egyszerű volt, minden gördülékenyen zajlott, és a gyűrű még szebb mint ahogy azt a képek alapján elképzeltem! Biztosan találkozunk még!

Balázs

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 5600Ft/g, beszámítás: 5800Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Törtarany és gyémánt felvásárlás

Szeretné gyorsan készpénzzé tenni ékszereit? Mindezt a legjobb áron és biztonságosan? Gyémánt felvásárlás ingyenes értékbecsléssel! Ez az, amire Önnek szüksége van.

A gyémánt értéke sok mindentől függ, és egy-egy olyan tényező, mely az Ön számára „láthatatlan”, óriási különbségeket jelenthet. Éppen ezért gyémánt felvásárlás során mindenképpen szakértő értékbecslőre van szüksége. Mi éppen ezt nyújtjuk Önnek.

Gyémánt felvásárlás szolgáltatásunk nem kizárólag gyémántra terjed ki. Az alábbi szolgáltatásainkkal is szeretnénk Önnek segíteni:

 • Gyémánt felvásárlás
 • Brill felvásárlás
 • Drágakő (zafír, rubin, smaragd stb.) felvásárlás
 • Törtarany (14k) felvásárlás: 5600Ft/g
 • Törtarany (14k) beszámítás: 5800Ft/g
 • Törtarany (18k) felvásárlás: 7000Ft/g
 • Törtarany (18k) beszámítás: 7300Ft/g
 • Színarany (24k) felvásárlás: 9600Ft/g
 • Színarany (24k) beszámítás: 10000Ft/g

A feltüntetett árak változhatnak.

Felvásárlunk drágaköveket (gyémánt, rubin, smaragd, zafír stb.), ékszereket, régi és antik ékszereket is.

Gyémánt felvásárlás, valamint egyéb felvásárlás során a vételi jegy kiállításához személyi igazolvány szükséges!

Gyémánt felvásárlás során – mint fentebb már említésre került - figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy nagyon sok minden befolyásolja az adott drágakő értékét. Éppen ezért néhány sorban összeszedtük azokat a tudnivalókat, melyeket Önnek feltétlenül ismernie kell gyémánt felvásárlás előtt. Bárhol szeretné értékesíteni drágaköveit vagy ékszereit, az értékbecslés során ezek lesznek a meghatározók az árral kapcsolatban.

Gyémánt értéke

A gyémánt felvásárlás megköveteli, hogy ismerjük a gyémánt értékének meghatározóit, még az eladó részéről is, hiszen így biztosíthatja magának Ön is a biztonságot.

Természetesen nem arról van szó, hogy gyémánt felvásárlás előtt értékbecslővé kellene képezni magunkat, ám néhány dolgot érdemes tudni. Ugye, Ön is hallott már ahhoz hasonló rémhíreket, amikor értékes drágaköveket valaki elkótyavetyélt, pusztán tudatlanságból? Ettől szeretnénk Önt megkímélni, és ezért érdemes ezt az összefoglalót elolvasni gyémánt felvásárlás előtt.

A gyémánt értékét alapvetően négy tényező határozza meg. A gyémánt színe, tisztasága, mérete és a csiszolása. Ezeket a tényezőket egy szakértő értékbecslő néhány perc alatt képes felmérni gyémánt felvásárlás előtt. Az Ön dolga csupán annyi, hogy valóban szakértő kezekre bízza az érték meghatározását. Így utóbb senki nem érzi magát becsapva és Ön is megkapja a megfelelő ellenértéket gyémánt felvásárlás során.

A szín

Gyémánt felvásárlás előtt azt gondolnánk, hogy a szín a legegyszerűbb tényező, melyet bárki képes meghatározni, megállapítani, ám ez nem feltétlenül van így.

A gyémánt műhelyekben színskálát (Gran koloriméter), illetve gyémánt mesterpéldányokat használnak a szín pontos meghatározására. Ezek a következők lehetnek:

 •     D, E (River) – kitűnő fehér
 •     F, G (Top Wesselton) – finomfehér
 •     H (Wesselton) – fehér
 •     I, J (Top Crystal) – gyengén árnyalt fehér
 •     K, L (Crystal) – árnyalt fehér
 •     M, N (Top Cape) – gyengén sárgás
 •     O, P (Cape) – sárgás
 •     Q, P (Light Yellow) – gyengén sárga

Gyémánt felvásárlás előtt érdemes figyelembe venni, hogy minél fehérebb a gyémánt színe, annál értékesebb a drágakő. Ez nem azt jelenti, hogy saját magunk állapítsuk meg az értékesíteni kívánt gyémánt színét, csupán egy támpontot ad, hogy legyen némi viszonyítási alapunk. Ráadásul a szín csak egyetlen tényező a többi között. Egy fehér gyémántnak is ronthatja az értékét a csiszolás minősége, illetve a többi tényező. Ezért nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy gyémánt felvásárlás során mindenképpen szakértőhöz forduljunk segítségért!

A méret

A gyémánt felvásárlás végkimenetelét, egyszerűbben szólva a drágakő ellenértékét nagymértékben meghatározza a gyémánt nagysága.

A gyémánt méretét karátban határozzuk meg. Egy karát 0,2 gramm. Kicsit zavaró lehet, hogy a karát szót használjuk a nemesfémek finomságára is, ám véletlenül sem szabad ezzel összetéveszteni.

Aki már egyszer átélte a gyémánt felvásárlás menetét, az elképzelhető, hogy meglepődött egy furcsaságon, ami a drágakő méretével kapcsolatos. Hiába vagyunk tisztában egy karát körülbelüli értékével, attól még nem biztos, hogy ki tudjuk számolni a birtokunkban lévő gyémánt értékét, ugyanis ez nem egy egyszerű matematikai művelet. Minél nagyobb egy drágakő, annál többet ér karátonként. Tehát egy két karátos gyémánt nem ugyanakkora értéket képvisel, mint két egy karátos.

Pontosan ezek azok az apró finomságok, melyek elengedhetetlenül fontossá teszik egy szakértő értékbecslő jelenlétét a gyémánt felvásárlás során. Nálunk mindezt egyben megtalálja. Szakértő munkatársunk örömmel várja jelentkezését!

A csiszolás

Drágakövek tekintetében több csiszolási formát különböztetünk meg, melyek hatással vannak a drágakő értékére.

A csiszolás célja, hogy az adott drágakő a legszebb formájában mutassa meg magát. A csiszolással lehet befolyásolni egy gyémánt színszórását, fénytörését. Olykor egy-egy csiszolási mód révén a gyémánt többet veszít súlyából, ám mégis értékesebbé válik, mint egyéb csiszolási mód által lenne. Ezek az érdekes összefüggések a tényezők között, melyek a gyémánt értékét végül meghatározzák.

Leggyakoribb csiszolási formák:

 • Kerek – briliáns
 • Smaragd – csapott sarkú téglalap
 • Princess – négyzet alak
 • Ovális
 • Marquise – hegyes ovális
 • Csepp – körte alak
 • Bagett – téglalap forma
 • Szív alak

A gyémánt felvásárlás menete nem pusztán egy lineáris matematikai számítás. Éppen ellenkezőleg. Az értéket adó tényezők egymásra való hatása is erős befolyásoló tényező. Egy szakértő értékbecslő pontosan tisztában van ezekkel az összefüggésekkel. Így tud Önnek olyan árajánlatot adni, mely a gyémánt valódi értékét mutatja meg.

A tisztaság

Gyémánt felvásárlás előtt a drágakő összes tényezőjét szakértő kell, hogy megállapítsa, de talán a tisztaság az, mely a legkifinomultabb szakértelmet követeli meg.

A gyémánt tisztasága a szín eloszlásának egyenletességét, valamint az átlátszóságot mutatja. Ezeket a tényezőket pedig a zárványok befolyásolják leginkább.

A zárványok egyfajta mikrorepedések a drágakő belsejében, melyek kialakulásának számtalan oka lehet. Minél több vagy nagyobb zárvány található egy gyémánton belül, annál kisebb lesz a drágakő átlátszósága, és annál egyenetlenebb lesz a színeloszlása. Ez sajnos értékcsökkenést jelent. Ellenben ha egy gyémánt belsejében csak apró és kevés zárvány található, akkor a színe egyenletes lesz és átlátszó, ezáltal a fényvisszaverő képessége csodálatossá válik. Ezt nevezzük hétköznapi nyelven a gyémánt ragyogásának.

A gyémánt tisztaságának osztályozása a következő:

 • IF – tökéletes tisztaságú gyémánt
 • VVS1, 2 – rendkívül apró, szakértők számára is csak nehezen felfedezhető zárványokat tartalmaz
 • VS1, 2 – nagyon kicsi, csak tízszeres nagyítással észrevehető zárványokat tartalmaz
 • SI1, 2, 3 – tízszeres nagyítóval könnyen felfedezhető zárványokat tartalmaz
 • I1, 2, 3 – közepes, szabad szemmel is látható zárványokat tartalmaz
 • P1, 2, 3 – nagy, szabad szemmel is jól látható zárványokat tartalmaz

Az osztályozás alapján láthatjuk, hogy még a tízszeres nagyítás alatt jól látható zárványok sem láthatók szabad szemmel. Éppen ezért érdemes óvakodni gyémánt felvásárlás előtt attól, hogy saját magunk próbáljuk megállapítani a drágakő értékét. Ehhez a feladathoz mindenképpen szakértőre van szükség.

Gyémánt felvásárlás biztonságosan

A fentiekből világosan látható, hogy a gyémánt felvásárlás kizárólag akkor lehet biztonságos, ha szakértő értékbecslő segítségével tudjuk ezt megtenni.

Amennyiben Ön is szeretné gyorsan, biztonságosan készpénzzé tenni drágakövét, ékszereit, forduljon hozzánk bizalommal! Értékbecslő munkatársunk szívesen áll rendelkezésére.

Gyakran ismételt kérdések

Honnan fogom tudni, milyen méret kell a barátnőm eljegyzési gyűrűjéhez?

Van, aki a kisujjára próbálja fel barátnője egyik gyűrűjét, és megjegyzi, meddig tudta felhúzni. Még jobb, ha el tudod hozni a kedvesed valamelyik kedvencét. Érdemes figyelni arra, hogy hasonló kialakítású legyen, mint amivel meg szeretnéd kérni a kezét, ugyanis például egy szélesebb gyűrűből általában egy számmal nagyobb kell, mint egy vékony, kecses darabból. Gyakran előfordul, hogy utólag igazítani kell a méreten, de ez a legtöbb esetben nem probléma. Mindig elmondjuk, melyik eljegyzési gyűrűt mennyire lehet tágítani vagy szűkíteni: az egyszerűbbek méretét akár tíz számmal is lehet módosítani, némelyiket azonban csak másféllel. Például a körbeköves gyűrűk esetében kisebb a mozgástér.

Vajon jól fog állni a menyasszonyomnak az eljegyzési gyűrű?

Szívesen adunk tanácsot, hogy így legyen. Érdemes abból kiindulni, hogy a vékony, hosszú ujjú emberek kezén mutat jól egy szélesebb darab, a rövidebb és vastagabb ujjakon vagy kicsi kezeken a vékonyabb gyűrűk állnak jól. Volt rá példa, hogy valaki hozott fényképet a barátnője kezéről: ha nagyon bizonytalan vagy, ez nem rossz ötlet. Egy romantikus, szerelmes pillanatban megemlítheted, hogy szeretnél arról egy fotót készíteni, ahogy a kezedben tartod a kezét - így viszonyítani is lesz mihez. Megfigyelheted azt is, milyen alakú gyűrűket szokott szívesen viselni, és ahhoz hasonló formát is választhatsz. Érdemes odafigyelni a színválasztásra: máshogy mutat egy fehér és egy sötétebb bőrtónuson a hagyományos arany, az extravangáns rozé arany, és a népszerű fehér arany, továbbá ezek kombinációja. Bicolorban inkább a sárga-fehéret szokták választani mind a vőlegények, mind a jegyespárok, pedig a fehér-rozé is gyönyörű párosítás, viszont a rozé-sárga nem néz ki jól. Érdemes arra is gondolni, hogyha kedvesed valószínűleg majd egy kézen szeretné hordani a jegygyűrűt és az eljegyzési gyűrűt - mert például szereti a bizsukat, ékszereket, és szeretné e célból szabadon hagyni a másik kezét -, akkor az utóbbi olyan fazon legyen, ami mellett elfér egy másik gyűrű is. De lehet úgy is választani később jegygyűrűt, hogy kövesse az eljegyzési gyűrű vonalát vagy kiegészítse azt. Egyébként is fontos, hogy a kettő harmonizáljon egymással.

Hogyan válasszak eljegyzési gyűrűt a menyasszonyomnak, hogy biztosan tetsszen neki?

Általában az a tapasztalatunk: a hölgyek nagyon örülnek az eljegyzési gyűrűnek, ezt nem lehet elrontani. S ezt onnan tudjuk, hogy a párok gyakran visszatérnek hozzánk a jegygyűrűkért. De valóban érdemes a választást alaposan átgondolni. Mindenképp tanácsos előre nézelődni a honapunkon abban az árkategóriában, amennyit az eljegyzési gyűrűre költenél. Válassz ki néhány olyan darabot, ami szóba jöhet, aztán nézd meg őket élőben! Ne dönts elsőre az üzletben sem, érdemes két-három gyűrűre szűkíteni a kört, majd aludni rá egy-két napot. Választáskor gondolj arra, hogy a barátnőd milyen típusú személyiség és milyen foglalkozása van: ha vagányabb, temperamentumosabb, akkor bátran választhatsz az átlagostól eltérő formát, például asszimetrikus kialakítást vagy szélesebb változatot. Ha szereti a csillogást és az elismerő tekinteteket, akkor brilliáns csiszolású gyémánt gyűrű, ha romantikus típus, akkor gyémántkövekből kialakított szívforma mellett is dönthetsz. Ha finomság és visszafogottabb megjelenés jellemzi, akkor egy elegáns, míves megmunkálású eljegyzési gyűrű jobban illik hozzá. A bicolor darabok például szépen ki tudják emelni a gyűrű nőies, lágy vonalvezetését. Vannak nagyon egyedi és látványos, ugyanakkor finom munkák, mint például a gyémántokkövekből pillangót formázó eljegyzési gyűrű. De az egyediség megjelenhet rejtettebb módon is, az érdekes formai megoldásokban. Ha meg tudod fogalmazni nekünk, mit szeretsz a barátnődben és ő milyen nő, fogunk tudni segíteni abban, melyik gyűrű fejezi ki ezt a legjobban. Ha elmeséled neki a döntésed okát, biztosan örülni fog, és amikor később ránéz a kezére, eszébe fog jutni ez az üzenet.

Milyen fazon nem megy ki soha divatból, ha eljegyzésű gyűrűről van szó?

Az egyenes gyűrűsínes, vagyis egyenes vonalvezetésű gyűrű, négy- vagy hatkarmos fazonnal - a karmok tartják a drágakövet. Az előbbi változat egy árnyalatnyival modernebb, az utóbbi hagyományosabb. Az ilyen, klasszikus jegygyűrűvel biztosra lehet menni.

Lehet feliratot vésetni a karikagyűrűre?

Természetesen. A legtöbben általában dátumot, nevet szoktak a karikagyűrűjükbe gravíroztatni, ritkán különleges motívumokat is kérnek: például nyuszit, hattyút.

Van-e arra lehetőség, hogyha megtetszik egy jegygyűrű, de más színben, más kővel, vagy valamilyen módon eltérő változatban szeretnénk, mint az üzletben látható modell, akkor módosíthatunk rajta?

Természetesen. Kívánság szerint építjük fel mind az eljegyzési gyűrűket, mind a karikagyűrűket, és rengeteg variációs lehetőség van. Lehet más a szélesség, az anyagvastagság, a foglalat típusa, a drágakő, a színek, stb. Előfordul, hogy ugyanaz a - szélesebb - fazonú karikagyűrű-pár például nem mutat jól a menyasszony kezén, mert túl széles, viszont egy vékonyabb darab esetén meg a vőlegény érzi úgy, hogy túlságosan férfiatlan: ilyenkor jó megoldás, hogy a férfi változatot egy kicsit szélesebbre, a nőit keskenyebbre tervezzük.

Szokott lenni a férfiak jegygyűrűjében drágakő?

Bőven van rá példa, a férfiak a fekete gyémánt gyűrűt kedvelik, mert az nem szikrázik: fénye van, nem csillogása. Elég markáns megjelenést ad a viselőjének. A konyakgyémánt sem mutat rosszul a férfiakon. Habár sokszor úgy érezzük, a női gyűrűk feltűnőbbek, valójában a férfiakon tűnik fel jobban egy karikagyűrű, mert sokkal karakánabb, jellegzetesebb és összességében nagyobb darabokat szoktak választani.

Milyen köveket érdemes választani eljegyzési gyűrűbe vagy jegygyűrűbe?

A gyémánt a legnépszerűbb, mert az örök, illetve illik bármilyen színhez, így például nem probléma, ha a hölgy szívesen visel lakkot a körmein. De sokan szeretik a zafírt, a smaragdot, a rubint és a topázt is. Van, aki a kedvese szeme színe szerint választ drágakövet az eljegyzési gyűrűbe, a menyasszonyok néha a kedvenc kövüket kérik a jegygyűrűjükbe. Kevesen tudják, de a zafír rengeteg színben létezik, nemcsak kékben és zöldben, hanem például sárgában és pirosban is. A gyémánt lehet fekete-, konyak- és kék színű is. Üzletünkben ékkövek széles választékával várjuk az eljegyzési gyűrűt vásárolni szándékozókat az alacsonyabb árfekvésű, egyszerűbb ékkövektől egészen a smaragdig.Viszont cirkónia és Swarowski forgalmazásával – mivel ezek nem ékkövek – nem foglalkozunk.

Milyen felületkezelésű karikagyűrűk közül lehet választani?

Rengetegféle van: selyemfényű, gyémántmart, kalapált, karcos, stb. Személyiségfüggő, ki mit szeret.

Mit lehet tenni, ha különböző az ízlése a jegyespár tagjainak vagy más jegygyűrű áll jól a menyasszonynak és a vőlegénynek?

A nők sokszor a ragyogóbb, gazdagon díszített munkákat, a férfiak a egyszerűbb jegygyűrűket kedvelik, máskor pedig teljesen más formai kialakítás mutat jól a kezükön: a leendő férj és feleség karikagyűrűje lehet nagyon különböző, de mindig megtaláljuk a módját, hogy valamilyen szinten összehangoljuk a választásaikat egymással. Ez adódhat a színkombinációból, a vonalvezetésből, a jegygyűrűk felelhetnek egymás mintáira és formáira vagy kiegészíthetik egymást. Ha például nagyon eltérő a jegyespár bőrszíne, a bicolor karikagyűrűt szoktuk javasolni, így az egyik jegygyűrűbe kicsit többet rakunk az egyik színből, a másikba pedig a másikból: mindkettejük kezén jól mutatnak majd a karikagyűrűk, miközben össze is tartoznak.

Meddig érvényesek az oldalon található eljegyzési-, karika-, és jegygyűrű-akciók?

Akcióink mindig a készlet erejéig tartanak, ezért érdemes erről a gyűrű rendelése előtt tájékozódni.

A honlapon látható jegygyűrűk, eljegyzési gyűrűk közül egyik sem nyerte meg a tetszésem. Van lehetőség arra, hogy a saját ötletemet megvalósítsák?

Természetesen! Ötvösünk bármilyen jegygyűrűt, eljegyzési gyűrűt és karikagyűrűt elkészít. Hívjon minket bizalommal!

A készleten nem levő gyémánt gyűrűk elkészítése mennyi időt vesz igénybe?

Ha olyan gyémánt gyűrűt választ, ami nincs készen, akkor a gyártási idő – több tényezőtől függően – 3-4 hétig tart.

Mi a különbség a 14 és a 18 karátos arany modellek közt?

A gyűrűknél látható karátszám az arany ötvözetének tisztaságát jelöli, pontosabban azt, hogy az ötvözet mennyi színaranyat tartalmaz. Ez az arány a 14 karátos gyűrűknél 58,3 százalék, míg a 18 karátos gyűrűknél már 75 százalék. Mivel az arany puha fém, a magasabb karátszám azt jelenti, hogy ezek az ötvözetek puhábbak, sokkal inkább hajlíthatóak, mint 14 karátos társaik. Ezért az utóbbiakat ajánlott mindennapos viseletként, vagyis eljegyzési gyűrűként, jegygyűrűként hordani, a 18 karátosokat inkább alkalmi használatra ajánljuk. Fémallergiások számára javasolt a minél magasabb karátszám, hiszen ezek kisebb arányban tartalmaznak más fémeket, például nikkelt.

Kedvesem gyakran dolgozik különféle vegyi anyagokkal. Okozhatják-e ezek az eljegyzési gyűrű vagy a jegygyűrű károsodását?

Az általános tisztítószerek nem sértik a gyűrűket, de mindenképpen a gyűrűk levétele vagy gyumikesztyű használata javasolt ilyen munkák közben. Ha az illető gyakran használ gumikesztyűt, ajánlott figyelni arra, hogy a gyűrű köve ne emelkedjen ki túlságosan, inkább süllyesztett legyen. A gyémánt gyűrű esetében a követ nem a vegyszerek bántják, hanem a fizikai behatások, ütődés, csapódás. A gyémánt nagyon kemény, de rideg szerkezet, a kerámiafelületek, kövek megsérthetik, megrepeszthetik, ha nagy erővel, rossz szögben csapódik rájuk. De azért ez ritkán fordul elő. Arra is vigyázni kell, hogy a foglalatból nehogy kiessen a kő, vagyis a követ tartó karmok lehetőleg ne akadjanak bele valamibe. Ha valami történik, nagyobb ütés, becsapódás, fizikai behatás, érdemes megnézetni nálunk a gyűrűt, hogy nem mozdult-e el a kő. Sokszor ugyanis később eshet ki, egy óvatlan pillanatban.

Gyógyfürdőbe látogatás előtt érdemes levenni a gyűrűt?

Mindenképpen. A gyógyvízben, termálvízben található ásványi anyagok és különféle elemek a gyűrű károsodását, végleges elszíneződését okozhatják, azt már nem is tudjuk javítani. Ugyan az ezüst ékszerek sokkal sérülékenyebbek ebből a szempontból, a gyógyvíz, különösen annak kéntartalma az arany ékszer elszíneződését is eredményezheti.

Úgy hallottam, hogy ha tengervíz éri a karikagyűrűt, akár tönkre is teheti azt. Igaz ez?

Nem. A tengervíz nem fogja tönkretenni, de mattá teheti a felületét. Tengeri fürdőzés után tanácsos a karikagyűrűt mosószeres vízben átöblíteni, esetleg fogkevével átdörzsölni, majd leöblíteni és megszárítani. Egyébként, ha már a nyaralásnál tartunk, ajánlott a napolaj, naptej használata előtt a karikagyűrűt levenni, és csak annak bőrbe való felszívódása után visszavenni.

Gyémánt gyűrű vásárlását tervezgetem. Mit jelentenek azok a rejtélyes számok a drágakövek mellett?

Alapszabály: minél ritkább egy gyémánt, annál értékesebb. A legritkább szín a D jelölésű, de az I-J színjelű gyémántok már nagyon szépek. Tisztaság terén a legdrágábbak a VVS1 jelölésű gyémántok. A ct (karát) a gyémánt tömegét hivatott leírni: egy karát ebben az esetben 0.2 gramm.

Hány gyémántot kell tartalmaznia egy gyűrűnek ahhoz, hogy gyémánt gyűrűnek nevezhessük?

Nem kell hivatalosan elfogadott minimális számú gyémántot tartalmaznia ehhez a gyűrűnek, egyetlen gyémánt elég ahhoz, hogy a gyűrűt gyémánt gyűrűnek nevezhessük.
Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!